Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Egy lakberendező tanácsai!

Egy lakberendező tanácsai!

5 hasznos tanács, amit egy lakberendező szerint mindenképp fogadj meg otthonod berendezése során!

Amikor otthonuk berendezésére kerül a sor, sokan megelégszünk az egyszerű bútorokkal. Azonban néhány fantasztikus ötlettel sokkal többet is kihozhatunk egy adott helységből. Nem kell hozzá más, mint fantázia, kreativitás, na meg persze a stílusunkhoz megfelelő bútorok és dekorációs kiegészítők, melyek személyiségünket tükrözik. Ha ezek megvannak, az otthonunk igazán az a hely lesz, ahova minden nap örömmel érkezünk haza. A Bricxx termékei között mindenki megtalálhatja stílusához illőt, legyen szó bútorról, rolóról, fotótapétáról, vagy egyéb kiegészítőről.

Lakberendezői szemmel néhány tanácsot megosztanék Veletek:

1. A terek bővíthetők!

Egy kisebb méretű nappali vagy hálószoba nem mindig kell hogy szűkös érzetet keltsen. Bővítsük ki! Na de hogyan? A válasz egyszerű. Egy hangulatos fotótapéta például fantasztikus látványt nyújt és az adott tér máris nagyobbnak hat. A kínálat óriási, ha egy tengerparti érzés dobja fel a hangulatod válaszd azt, de lehet a természet csodálatos képeit - mint virágok, erdők, hegyek - is megjeleníteni a falon. Keress a hangulatodnak megfelelőt!

2. A roló öltöztet.

Nem csak praktikus, de stílusos is. Napjaink egyik legmodernebb árnyékolástechnikája. A rolók modernek és letisztultak, a megfelelő szín és stílus kiválasztásával pedig elérhetjük a kívánt hatást. Függönnyel vagy akár függöny nélkül is kiválóan mutatnak mindenhol.

3. Válasszunk kiegészítőket!

Egy nappali nem csak a kanapéból, dohányzóasztalból és TV-ből kell hogy álljon. Bátran válasszunk a falak színéhez és a bútorokhoz passzoló kiegészítőket. Egy kép, fali dekoráció vagy szobor klasszisokkal megdobhatja a lakás hangulatát. 

4. Tárolók, amik nem csak hasznosak, de stílusosak is.

Könyv formájú dobozok, tárolófunkcióval rendelkező ülőbútorok, különleges stílusú ládák stb. Mind olyan tárolók, melyek feldobják otthonod amellett, hogy még praktikusak is. Válaszd ki a színben és stílusban megfelelőt!

5. Hangulatos lámpák.

Egy különleges stílusú lámpával kellemes hangulatot varázsolhatunk a lakásba. Legyen az asztali lámpa a dolgozószobába, állólámpa a nappaliba, vagy egy különleges csillár az étkezőbe. 

Ez csak néhány ötlet, amin változtathatsz, de folyamatossal keressük a további inspiráló témákat!

Tartalomhoz tartozó címkék: Minta címke

Keresés