Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

A Bricxx.hu

A Bricxx.hu

 A Bricxx.hu webáruház kínálata különféle méretű, súlyú és jellegű termékből áll. Célunk az egyediség, ezért termékeink készlete nem a tucatárukra jellemző mennyiségű. Előfordul, hogy a jelölt szállítási idő hosszabb, mert várni kell  a következő beszállításra éppen. Ebből kifolyólag kérjük, ha ajándékba szánt vagy határidőre szükséges terméket szeretnél tőlünk vásárolni, időben add le a rendelésedet! 

A termékek minősége nagyon jó és kérjük vedd figyelembe, hogy a rusztikus jellegű és egyedi felületű bútorok nem hibásak, hanem a jellegükből adódóan olyan felület kialakításúak. 

A szállításokat a termék tulajdonságainak megfelelően végezzük. Utánvéttel rendelni 50.000,- Ft-ig lehetséges. Ezt meghaladó rendeléseket csak előre utalással tudunk teljesíteni. Egyrészt a vásárlási szándék komolysága miatt, másrészt, mert nem szeretjük a bútorainkat feleslegesen ide-oda szállítani, kitéve az esetleges sérüléseknek. 

A szállítási díjak a megrendelésnek megfelelően változhatnak, ha a megrendelés csak több csomagban szállítható vagy különleges szállítási mód szükséges. De ezt minden esetben egyeztetjük Veled.

Mindig a legkedvezőbb szállítási megoldásokat ajánljuk, de ha úgy gondolod, hogy megrendelésedet Te is el tudod szállítani, akkor személyesen is átveheted a 1201 Budapest, Klapka u. 45. szám alatti irodánkban.

Kivételt képeznek ez alól azok a termékek, amelyek közvetlen raktári szállítással rendelhetők és a szállítási díj a megrendelőt terheli. Ezek a termékek a webáruházban jelölve vannak!

Ha bármilyen információra szükséged lenne akár a szállítással, a termékekkel vagy a webáruházzal kapcsolatban, kérlek vedd fel  velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken:

E-mailben a bricxx.hu@gmail.com, telefonon a 06 70 343 6800 mobil vagy a 06 1 408 1547 vezetékes telefonszámon!

Köszönettel Tofán Szilvia és Tofán Gergely

Keresés