Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítás és fizetés

Szállítási módok:

A webáruházban megrendelt termékek kiszállítását a GLS  és a Futár.hu futárszolgálatok végzik.

A szállítási díj elsősorban súly alapon kerül meghatározásra. Egy csomag maximum 200 cm hosszú és max. 300 cm körméretű, a súlya max. 40 kg lehet. Ettől nagyobb méretű vagy súlyú csomagok már terjedelmesnek minősülnek és a házhoz szállítás díjai érvényesek. Házhoz szállítást ajánlunk abban az esetben is, ha a megrendelés meghaladja az 5 db csomagot. 

Termékeink mérete, súlya, típusa, szállíthatósága és csomagolhatósága jelentősen eltérő. Ebből adódóan a webáruházban a vásárlás során feltüntetett szállítási díj módosulhat. A módosításról minden esetben egyeztetünk a Megrendelővel, mielőtt a megrendelés teljesítését elkezdjük.

Amennyiben úgy gondolod, hogy a megrendelésedet el tudod szállítani, akkor válaszd a személyes átvételt, amely a 1201 Bp, Klapka u. 45. szám alatt lehetséges. A visszaigazolást követően egyeztetünk időpontot az átvételre.

Szállítási idő: A webáruházban megrendelt és raktáron lévő készletek kiszállítása 3-5 napon belül történik. Előfordul azonban, hogy kifogyunk valamiből. Beszállítóink két hetente érkeztetik be az árut, tehát ebben az esetben 2 hetet kell várni. Előrendeléses termékeinkre rendelést veszünk fel amely a megadott időpontra rendelhető. Bármely megrendelést, - amelyet a jelzett határidőn belül nem tudunk teljesíteni - jelezzük a Megrendelő részére a várható szállítási idővel.

Fizetési módok:

Webáruházunkban a megrendelt termékek 50.000,- Ft értékig utánvéttel rendelhetők, de tetszés szerint előre utalással is fizethetők. Az 50.000,- Ft feletti megrendeléseket és a házhoz szállítással rendelhető termékeket előre utalással tudjuk fogadni. A személyes átvétel esetén a megrendelt termékeket átvételkor készpénzzel lehet kifizetni.

 

 

Keresés